Madyzorg.jouwweb.nl
Home » trainingen voor professionals » gedrag en dementie

gedrag en dementie

Veel mensen met dementie zijn, voor hoe zij zich voelen, sterk afhankelijk van ons en hun omgeving. Heb jij een slechte dag dan is de kans groot dat je client ook een slechte dag heb.

Binnen de zorg voor dementerende zijn er verschillende benaderingswijze, elk afgestemd op verschillende stadia van de dementie. Deze training behandeld verschillende soorten van dementie en hun kenmerkende gedragingen. Het geeft een kijkje in de wereld hoe je client de wereld ziet en ervaard. Hoe je contact kunt maken afgestemd op de verschillende stadia van de dementie.

De training is opgedeeld in 4 dagdelen met als thema's:

- verschillende vormen van dementie

- dementie en de sociale gevolgen

- gedragsstoornissen en de begeleiding daarvan

Tijdens deze training zal steeds de link worden gelegt met de dagelijkse praktijk. Het is een praktische en concrete training met als uitgangspunt "doen wat werkt".

De kosten van deze training bedraagt voor 4 dagdelen 450 euro. Wanneer u 1 onderdeel wil volgen ipv de gehele training zijn de kosten 150 euro per dagdeel.

Voor meer informatie en trainingsdata kunt u contact opnemen met mij via het contactformulier of bellen naar 0621567964. Deze training kan ook incompanie worden aangeboden.