Madyzorg.jouwweb.nl
Home » trainingen voor professionals » motiverende gespreksvoering

motiverende gespreksvoering

De training motiverende gespreksvoering biedt je de mogelijkheid om samen met jouw patienten de innerlijke motivatie tot verandering te onderzoeken en te vergroten. Het is een patientgerichte en directieve methode om te bevorderen dat de patient isentriek gemotiveerd raakt tot het veranderen van (gewoonte)gedrag. Je leert in de training deze effectieve benadering in de behandeling/begeleiding van patienten.

Aanbod komt: ambivbalentie onderzoek, reperatiereflexen, over-en onderbieden, verandertaal, hanteren van enkelvoudige en complexe refelxties en het werken met schalen.

De training bestaat uit een combinatie van korte theoretische inleidingen, demonstraties, discussie, praktijksituaties en veel korte oefeningen gericht op de praktijk.

Investering

De training bestaat uit 1 maal 2 dagdelen en daarna nog 2 maal 1 dagdeel.

De training wordt aangeboden voor € 500,00 inclussief BTW ( 21%), hiervoor ontvang je ook het boek Motiveren kun je leren. Verder wordt er voor een lunch en koffie en thee gezorgd.

Mocht je interesse hebbben voor deze training neem dan via mail, telefoon of via het contact formulier contact met mij op.